Nettisivut
Koodatut sivut

Toteutamme verkkosivuja koodaamalla. Esimerkiksi tämä sivusto on täysin käsin koodattua. Koodatut sivustot antavat yrityksellesi mahdollisuuden käyttää mielikuvitusta. Teema ja toiminnot voidaan toteuttaa toiveiden mukaan. Keräämme tarkat tiedot tarpeestasi ja teemme sen pohjalta tyylikkäät, responsiiviset ja asiakkaita houkuttelevat verkkosivut.

Koodatuissa verkkosivuissa toimivuustakuu on 5 vuotta, kun palvelu otetaan kokonaisuudessaan meiltä.

WordPress
WordPress sivut

WordPress on heittämällä maailman suosituin ja tehokkain työkalu yrityksen verkkosivujen perustamiseen. WordPressillä sivujen teko on nopeaa ja helppoa, koska sivustot voidaan rakentaa palikoista. Sivustolle valitaan yritykselle sopiva teema ja lisäosat, joiden pohjalta lähdetään rakentamaan haluttua sivustoa. Saat meiltä responsiiviset, nopeat ja tyylikkäät WordPress sivustot.

WordPress sivustoissa toimivuustakuu on 1 vuosi, kun palvelu otetaan kokonaisuudessaan meiltä.

Verkkokauppa
Verkkokauppa

Tarvitsetko yrityksellesi verkkokaupan? Saat meiltä WordPress pohjalle tehdyn WooCommerce verkkokaupan tarpeesi mukaan. Oli kyseessä sitten suuri tai pieni verkkokauppa, niin pystymme sen toteuttamaan. Verkkokaupat ovat nykyisen maailmanlaajuisen tilanteen takia valtavassa suosiossa. Sillä takaa yrityksen myynnin myös poikkeusoloina. Pyydä rohkeasti tarjousta.

Verkkokaupoissa toimivuustakuu on 1 vuosi, kun palvelu otetaan kokonaisuudessaan meiltä.

Verkkosivujen toteutus
Teemme kaikki verkkosivut samalla kaavalla.

1. Verkkosivun teko alkaa hyvällä suunnittelulla. Suunnittelemme verkkosivusi yhteistyössä ja keräämme kattavan kyselyn avulla tarkat tiedot, mitä verkkosivusi tulee pitää sisällään. Suunnittelu voidaan toteuttaa sähköpostitse tai vaikka paikan päällä kasvotusten. Toimimme koko Suomen alueella.

2. Työt aloitetaan heti suunnittelun jälkeen. Annamme työn kestosta tarkan aikamääreen ja voit seurata linkistä verkkosivusi etenemistä livenä. Livenä seuraaminen antaa hyvän mahdollisuuden tehdä verkkosivulle tarvittavia muutoksia. Muutokset onnistuvat toki verkkosivun valmistuttuakin ilman kuluja.

3. Verkkosivun testaus. Testaamme omasta toimestamme kaikki mahdolliset toiminnot, jotta ne toimivat varmasti. Voit myös itse osallistua testaamiseen. Testaamisen jälkeen kaikki viat ja virheet korjataan, sekä uudelleen testataan.

4. Verkkosivun julkaisu. Julkaisemme luvan saatuamme verkkosivusi. Julkaisua varten sivustolle voidaan asentaa kyselylomakkeita, jotta käyttäjät voivat antaa siitä oman palautteensa. Näiden palautteiden pohjalta voidaan tehdä hyviä muutoksia, josta ei tule ylimääräisiä kuluja.

5. Tuotteen maksaminen. Maksun voit suorittaa kokonaisuudessaan yhdellä laskulla tai maksaa osissa. Osissa maksamisesta ei tule lisäkuluja, me vain jaamme laskun useaan osaan. Laskun voi jakaa maksimissaan 10 osaan.

*Kaikki verkkosivut sisältävät hakukoneoptimoinnin, ssl varmenteen asennuksen, sisällöntuotannon, google analytics työkalun ja digitaalisen markkinoinnin perustason oppaan.

Tarjous! Kaikki, ketkä ottavat verkkosivulleen domainin ja webhotellin yrityksemme verkkokaupasta saavat verkkosivusta 10% alennuksen.

Pyydä tarjous